Bootcamp

Een perfecte manier om jezelf uit te dagen tot de max!

Bootcamp is een geweldige uitdaging. Deze trainingsvorm is al vele jaren populair en wordt onder andere gebruikt bij zeer zware militaire opleidingen zoals die van de Navy Seals en commando’s.

Slepen met autobanden, slaan met touwen, sprinten en kettlebells zijn enkele voorbeelden van de uitdagende oefeningen die tijdens deze total body workout worden uitgevoerd.

De trainingen zijn zo in te delen dat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen, maar wel het uiterste uit zichzelf haalt. Van deze trainingsvorm zul je echt fit en sterk worden, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Onze trainingen gaan namelijk altijd door, in de buitenlucht door weer en wind, zon en sneeuw. Een workout voor doorzetters die een hoger doel nastreven.

Om iedereen de gelegenheid te geven het beste uit zichzelf te halen, trainen wij op diverse niveau’s, wij hebben de niveau’s 1, 2 en 3. Maar gebruiken ook vaker all level trainingen om zo ons aanbod hoog te houden en te voldoen aan zoveel mogelijk bootcamptrainingen.

Niveau 1 is geschikt voor o.a. 50+ ers, dames die bijv. op de weg terug zijn na een zware zwangerschap of mensen met overgewicht. Daag jezelf uit en neem een proefles. Hardlopen doen we op een lage intensiteit met korte afstanden.

Niveau 2 is geschikt voor o.a. de beginnende bootcampers, mensen die graag fysiek geprikkeld worden en graag buiten willen sporten. We zoeken soms het randje op en zorgen voor uitdagende trainingen. We rennen gemiddelde afstanden van ongeveer 2 a 3 kilometer per training op een gemiddelde intensiteit.

Niveau 3 is geschikt voor de gevorderde sporter, hij of zij draait zijn hand niet om voor een hoge hartslag en een flinke portie inspanning. De oefeningen volgen zich op hoog tempo op en de loopafstanden zijn groter en intensiever  dan bij niveau 2.

Wil je meedoen of eens een gratis proefles volgen? Neem vrijblijvend contact op!

Misschien vind je dit ook interessant

Heb je specifieke doelen of wensen?
Bel dan gerust! 06-10882783

Heb je specifieke doelen of wensen?
Bel dan gerust! 06-10882783