Ons team

Remco Meuwissen

Eigenaar en (personal) trainer

2012 – heden

In de afgelopen jaren heb ik heel veel (bootcamp)lessen verzorgd, van beginnende sporters tot sporters met olympische ambities of politie professionals die door de trainingen beter in staat zijn de moeilijke opdrachten in de politiepraktijk het hoofd te bieden. Stuk voor stuk kanjers waarbij ik mijn voldoening haal uit de 100% inzet. De inzet die nodig is om gestelde doelen te bereiken. Of dit nu kilo’s afvallen is of de mentale kracht vinden om door te zetten als het zwaar is, ik ben trots op alle stappen die de sporters maken.

Edwin Houben

Bootcampinstructeur

2018 – heden

Sport is al van jongs af aan een passie van me en ik heb veel verschillende sporten beoefend.

Sport maakt ook een belangrijk onderdeel uit van mijn werk bij Defensie en ik heb daar inmiddels ook veel kennis en ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen.
Ik vind het geweldig om mijn passie voor sport te combineren met het begeleiden van mensen en zo het plezier van sporten over te kunnen brengen.

Quirijn Kersten

Stagiair

2018 – 2019

Ik ben Quirijn, 18 jaar en ik kom uit Weert. Ik ben dit schooljaar begonnen aan mijn 3e leerjaar op het CIOS in Sittard met het profiel SCUB. Daarom zal ik aankomend schooljaar bij Remco stage gaan lopen op de woensdag en de donderdag. Dus ik hoop jullie allemaal snel te zien tijdens de trainingen!

Koen Marteau

Stagiair

2018 -2019

Ik wist al snel dat achter een bureau zitten niks voor mij was. Ik moet actief bezig zijn en onder de mensen zijn. In 2016 heb ik mijn diploma Sport -en Bewegingsbegeleider behaald. Veel ervaring opgedaan in verschillende takken van de sport: voetbalcoach/trainer, evenementenorganisator, fitness trainer etc.. Vanuit hier eigenlijk altijd in contact gebleven met de ‘sportwereld’. En nu begonnen aan de opleiding Sport -en Bewegingscoördinator niveau 4. Ik kijk er naar uit om een nieuwe uitdaging aan te gaan! Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust!

Heb je specifieke doelen of wensen?
Bel dan gerust! 06-10882783

Heb je specifieke doelen of wensen?
Bel dan gerust! 06-10882783